Demolition!

Det blev ingen prommis eller inlägg igår för att ett litet projekt slutade som ett stort projekt. Vi ska nämligen sätta in en soffa istället för skrivbordet. Så jag tänkte att jag skulel börja ta bort lite från skrivbordet och tömma låtdor och så vidare. Men det hela slutade med att vi rev ner allt börja flytta om lite och jaa det blev ett kaos. Då vi var halvfärdiga så skulle vi in till stan och träffa Anna och Tommy för en kvällsrunda på stan och då vi kom hem var det inten ork för en prommis.

Men i dag har jag, Anna och Linn prövat en ny runda, en på mjölkudden. Den var lagomt lång. Inte så jobbig, men det tog ungefär en timme och nog han jag bli lite svettig. :)

Ska försöka hinna med en prommis imorn på förmiddag. [hehe låter osm att jag har massor att göra då jag har ett litet ärende i morgon] Sen blir det fredagsmys. ;)

/Sara


Hade min nya fina reflexväst på mig idag. ;P


Vattenprover.

Idag har jag varit ute och tagit vattenprover. Det var uppfriskande kallt och skönt med lite motion på arbetstid. Egentligen har jag ganska tur som har ett jobb där man kan få vara ute i skogen (eller vid bangårdar) på betald arbetstid. Synd bara att det är så sällan.

Sen rann all energi ur mig och det blev middag på Max och ingen träning. Nu har jag jääääätte tråkigt men jag orkar inte ens titta på cykeln. Det måste vara mensen för jag har ont i huvet och i magen. Jag kanske ska sätta mig i soffan en stund.

/Susanne

Halloj!

Denna dag är min vilodag, tänk "vilken dag är din dolmiodag?". Det innebär att jag antingen far ut och springer 1 mil eller att jag stökat runt här hemma, varit på stan sen varit hemma och tagit lugnt :) Ni får välja själv vilket ni hellre vill att jag ska ha gjort :)

Imorgon är det premiär i kristallen, jag antar att ni läsare är några av de 2-300 pers vi räknar med ska komma.

Slingrigt inlägg märker jag, "gilla".


lite träning dålig mat =

ja som jag skrev har det blivit lite träning dålig mat som måste bli lika med dålig vecka men man måste ju få leva lite i alla fall annars kommer man ju snart att falla dit ordentligt och kanske äta chips eller något. Alltså ingen träning igår så därför finns det inte mycket att skriva om än en massa strunt...

/ Tomas

Jag är en dålig, dålig människa.

I går blev det pannkaka med sylt och grädde till middag. Och inte har det blivit någon träning i veckan heller. Inte ens någon inventering så det mesta jag har rört på mig är mellan porten och bilen. Skäms på mig! I stället för att träna i går spelade vi WarCraft 2. Jag börjar tro att det röda laget har en bättre game-plan än vi. Och jag är jättelättlurad…

 

WarCraft II

Det kommer att bli en brakförlust i veckans invägning om det inte blir någon skärpning.

”Yes master”

 

/Susanne


milen!

Det blev att gå en en lång lång promenad i dag. Det blev nästan en mil. Riktigt skönt men hur jobbigt som helst :O Är super trött nu. Var jätte skönt i det fina vädret, även skönt att gå på förmiddagen. Så det blir nog en liknande prommis i morgon. :)



Här har ni en bild på hur berget ser ut och hur rundan går på ett ungefär. Jag brukar i alla fall gå på den yttersta rundan.



Hittade en litten korre på vägen också :)

/Sara

Kosthållningen åt helvete...

själv åt jag thai mat. Vi får se på söndag om det har hjälpt med att promenera så mycket de här två veckorna.

/Per


träning igår!

Jag och Ina tränade lite träningscykel igår samtidigt som vi spelade lite tv-spel^^ gör allt mycket lättare och kläns som om träningen går fortare...

avrundade kvällen med att fuska lite och gjorde oss lite popcorn :O

/Tomas

Ett halvkilo lättare

Jag gick ner ett halvkilo den här invägningen. Kännde mig jätte onöjd först tills jag kom på att ett halv kilo är faktist bra jobbat på en vecka, det är i alla fall normalt att gå ner det. Får hoppas på ett Ännu bättre resultat nästa söndag.

Var ute och gick i går med Anna på elljuspåret, dock så tände dom aldrig lamporna så vi gick bara ett varv då det var så himla mörkt men sen gick vi ett litet varv vid högskolan också så det blev ändå en liten bit i alla fall.

Ska försöka ta en lååång promenad resten av den här veckan. Dock är jag rädd att dom inte kommer att slå på elljuspåret nå mer innan våren! :O Det skulle inte alls vara nå bra. Vars ska jag då gå? :( Måste hitta något nytt ställe då. Vi ska nog försöka fara och simma den här veckan också. Tror det blir på torsdag. Kommer bli ovant då vi inte simmat på flera månader, men det ska nog gå bra. Måste passa på att fara och simma innan jag ska tattuera mig i början av november, för då får man juh inte vara och bada. Ja juste ja ni kanske itne viste att jag ska det. Men den 9 november ska jag tattuera mig. En liten stjärna på handleden. Kommer nog bränna en hel del kallorier på att var nervös! ;S

Men nu måste jag ta en dusch sen så blire storfukost, möte och långprommis.

/Sara


Städningsworkout






Igår städade jag hela lägenheten till tonerna av Corroded. Det går mycket fortare med hög snabb musik. Dessutom måste jag ju lära mig deras låtar tills vi ska och se dem i Luleå nästa fredag.

Som bonus är fyra timmars städning en förbränning på ca 650 kalorier. Mycket bättre än en halvtimme på cykeln. Också är belöningen med ett skinande rent hem så mycket trevligare.

"I hate garbage, this is my cleaning day"

/Susanne

Vecka tre - tredje resultatet


Tredje veckans resultat

Lag blå får som sagt var vänta till nästa vecka med sin invägning då Per är borta.
Lag röd har nu kommit under 170 kilo.

Last chance workout

Har varit ute och gått med Anna idag. Gick rätt så långsamt eftersom man är lite småseg efter festande igår men de blev ändå 8 kilometer minst :D Vet inte om det gav så mycket men det var riktigt härligt i det här underbara vädret. Det är sol och aldeles gult/oranget på träden. Känns i luften att det är höst. Man kände dock inte att det bara är 6+ ute. Riktigt skönt!

Idag blir det invägning och jag är nervös, har nog en hel del vätska i kroppen. Men det får gå som det går. BLir nöjd om jag inte gått upp mer är 2 kilo ;)

Ska nog ut med Anna i morn troligen och gå lån lång promenaden på en 1 mil. Det är jobbigt men helt klart värt det :D Får hoppas att vädret håller sig såhär bra nu.

/Sara


simma simma simma

Ja har simmat idag blev lite kortare än planerat mamma såg så bleck/röd samtidigt ut så vi klev upp och bastade lite :)

Kom fram till att bastu folk är extremt trevliga man sitter bara i bastun ett tag så tilslut sitter man där ett par stycken och diskuterar om gud vet inte vad alla och inget :) hemskt trevligt specielt när man inte har någon ducsh partner om ni fattar vad jag menar... ^^

jaja 30 längder 30 min känndes lite positift och negga samtidigt borde ju orka snabbare men med tanke på hur jag könde mig när jag startade så är jag nöjd över lag nu hoppas jag att lag Grön blivit riktiga tjokisar :) för jag och Ina ska ju ta hem veckans tävling :)

Over and out :)

/Tomas

Behöver en spark i arslet!

Nu har vi varit och simmat, jag, Tomas och Ina. Tyvärr var jag inte så lite klantig så jag glömde astmamedicinen. Det var skitjobbigt att simma med rossel i lungorna så det blev bara 750 meter. men jag känner mig rätt nöjd i alla fall. Som tur är räknas inte min vikt den här veckan. Jag känner mig dock lite orolig inför nästa veckas invägning då min partner envisas med att han ska ha gått upp 5 och ett halvt kilo. Nåja jag hoppas i alla fall på 66,6 för då har jag totalt gått ner 20 kilo och det är en himla massa kilon.


Skylt att sätta vid ytterdörren


Idag måste jag försöka ta mig i kragen och försöka städa lite här hemma. Dammråttorna är så stora att de når upp och hugga efter knäna nu. Förstå hur jobbigt det är att mota undan dem hela tiden. Fast å andra sidan är det kanske bra när vi glömmer att låsa dörren. Ingen törs komma in här när det morrar i hallen...

"Cleaning out my closet"

/Susanne

Träningsfritt!

Dagens träning har bestått av fyra timmar shopping, phu. Det bidde ett par nya måljeans i storlek 30 slimfit. Jag och Tomas trodde att de skulle vara för små för när jag vägde 54 kg hade jag storlek 27. Ina var helt säker på att de var i min storlek. Efter mycket argumenterande och en lååång kö sket jag i att prova och köpte dem. Problemet är bara att passade perfekt nu. Måste skaffa mindre..




Sen var vi på hockey och såg Luleå - HV71. Det blev 3 - 2. Träningspasset där vart trappen upp till rad 20, det var en väldans hög trapp så man var rent lite anfådd innan man var uppe. Fast det slank ner en läsk och en himla massa poppcorn. Blir ett något tuffare träningspass i morgon för att ta igen det.

"TNT"

/Susanne

Helt körd

för den här veckans invägning. Är hel säker på det. Har inte varit ute och gått på två dagar nu och igår åt vi på max OCH i kväll ska vi på fest. Inte bra. Men men sprolla det blir som det blir. Blev att köpa en tv igår istället för att gå ut och gå. Man var juh tvungen prova den nya tven och se en film förstår ni väl?;P lev faktist helt slut av choppingturen med Anna också.

Men men have a nice helg på er alla glada så får vi höras efter invägningen i morgon. Eller beror kanske lite på hur mycket jag gått upp den här veckan. Kanske blir för deppad för att ens vill skriva. näää det tror jag inte.

/Sara


Har föresten färgat håret idag. blev helnöjd! :)

Vilodag

Tog en liten vilodag igår då jag skulle få främmande på kvällen så det var därför jag inte skrev något. Syndade lite också... åt tårta och kladdkaka :O

Men i dag ska jag i alla fall ta en prommis och en runda på stan och det är BRA träning det ;)

Verkar som att jag och Anna ska vara små hurtbullar och gå i morgon bitti också. Så bryter direkt att det skulle vara vilodag på helgen men har juh tagit en på en veckodag så.

Ska försöka blogga lite i helgen också så ni får lite uppdateringar om jag faktist lyckas ta mig ut på någon promenad. Annars får ni ha en trevlig helg.

/Sara


Bangårdar

Nu har jag knallat och gått på bangårdar i fem dagar och ska fortsätta med det i yttligare sju dagar. Om det kan räknas som träning vet jag inte men så är det i alla fall. Det lite av styrketräniningen och väldigt märkliga mattider.

I helgen blir det halmstad som ska betas av.

/Per


Storleksproblem


 

Jag hade tänkt att jag skulle köpa mig nya ”måljeans” för jag har ”krympt ur” de gamla för flera kilo sedan. Jag tänkte då att jag skulle kolla lite vilken storlek som verkade rimlig men det verkar inte helt enkelt.Veckan innan vi började om köpte jag ett par byxor i storlek 40 på KappAhl. De satt jätte bra. Nu är de ”lite” hängiga, okej jag får in armen i dem när jag har dem på mig. Då skulle man ju lätt kunna tro att jag skulle kunna köpa en storlek mindre men icke. Jag är 84 cm runt midjan och 102 runt stussen. Enligt tabellen ovan ska jag ha storlek 44 vilket jag hade innan vi började i vintras.Det är 19 kilo sedan! Vafan? Hur ska man då kunna veta vad som är ett rimligt mål? Ska jag gå ner 20 kilo för att komma in i medium? Är det normalt att väga långt under 50 kilo när man är 170 cm lång? Jag bara undrar.

 

/Susanne

Valrossen + Blondie = SANT!

Nu har vi varit och simmat 1 km på 45 minuter. Herregud förstår ni, jag gamla tanten en hel kilometer. Visst borde man förvänta sig att någon i min ålder hade bättre förstånd?
Finns det nått jag verkligen hatar så är det "valrossar". De guppar upp och ner, stänker vatten omkring sig och förstår inte alls det där med att simma i vänstervarv utan envisas med att simma fram och tillbaka MITT i bassängen helt utan att bry sig om någon annan. Sedan fick jag också se "Blondie" som inte kan läsa skyltar. Hon simmar motströms tills hon inser att alla andra simmar åt andra hållet. Sedan missade hon också informationen om att man ska duscha innan man kliver ner i bassängen. Är hon rädd om frisyren eller? Fast nån kanske skulle berätta för henne att sminket rinner ut när man är i en bassäng.

Jag har dessutom ätit fisk både till lunch och till middag. Herregud så nyttig man kan vara då! Fast just nu skulle jag kunna döda någon för att få äta upp mina lakritsbåtar som står i skafferiet. Jag VILL ha!



"Chaos, terror, burning"


/Susanne



Jag & Ina :)

Jag Ina och mamma(Susanne lag blå) har idag tränat tillsammans jag vet vad ni tänker att träna med en motståndare hur kan jag :O?
jo det är ju lite synd om henne för Per (lag blå) har ju farit bort så hon e aldeles ensammen och då är det inte kul att träna.

så nu ska jag och Ina fuska lite och träna genom att ta en liten promenix :)

P.S
sa jag att det blev en kilometer (40 längder) på simningen ?

1 mil!

idag har jag och Anna tagit igen för gårdagen och gått tre varv på berget. Det blev väll ungegefär en mil sammanlagt. Var skitjobbigt och jag var helt slut. Jag är jätte stolt över mig själv. :) DOCK! Har jag svinigt ont i ryggen så det blir nog att ta det lite lugnare i morgon.
Jag har bakat i dag också. :D Får främmande i morgon så måste bjussa på lite fika. Ska baka en kladdkaka i morgon också. Får hoppas det är gott så gästerna äter upp det mesta så jag inte har varit ute och gått helt i önodan i veckan. :P

Jag har hittat våran artikel på internet nu. Så nu kan ni också få läsa den så får ni veta mer om oss och själva tävligen. http://www.expressen.se/halsa/1.2146303/nu-startar-familjens-viktkamp
http://www.expressen.se/halsa/1.2146365/lag-gron-startvikt-183-8-kilo

/Sara


Hur man går ner i vikt utan minsta ansträngning!

Det är jätte enkelt. Man lurar bara i alla i sin omgivning att man är med i Biggest loser Piteå edition. Lyckas man dessutom få Expressen att gå på hela "scamen" så är lyckan gjord och allt kommer att flyta på.
När alla gått på det är det ingen som försöker truga i en äckligt söta och sliskiga kakor, bullar, tårtor och liknande. Det är inte ens någon som tar illa vid sig när man inte äter deras flottiga chips eller dricker av deras sockersöta, klibbiga läsk.
Det här tricket funkar även på fester då man, utan att någon höjer på ögonbrynen, säjer nej tack till en iskall, besk öl. Vilket i sin tur medför att man slipper den flottdrypande vidriga pizzan dagen efter.

Man kan helt enkelt sitta och knapra på sin morot och dricka sitt kranvatten helt ifred och vara lycklig.

/Susanne

P.S
Berätta inte det här för någon för då kanske jag inte kommer undan längre.
D.S


Simmat

Tre dagar utan träning, Viktor, roger har fyllt år och jag har varit och sålt en bil i Luleå.... visst behöver man nått att skylla på ibland?

Idag har jag i alla fall gått ner minst fem kilo med nyttig mat och 750 meter simning på 35 minuter. Jag kommer inte att kunna röra mig i morgon...

Nu ska jag gå och lägga mig och lämna Tomas och Ina med servern ;)

/Susanne

Ny banner

ny blogg. Jupp som ni ser så har vi en ny banner nu. Snodde bilden som från våran nya blogg på expressen.

Adressen dit är i alla fall: blogg.expressen.se/viktkampen

Vi kommer nog att lägga upp samma sak som vi skriver här så gör nog inte så stor skillnad om ni läser här eller där ;P

Idag har jag i alla fall varit ute och gått på berget med Anna. Vi skulle gå två varv men då började det regna så himla mycket så vi gick bara ett varv. Men det kändes ändå helt okej. Vi ska göra ett nytt försök i morgon så länge det inte regnar i morgon också. Då vill jag då inte ens gå där, man blir så himla lerig och det går knappt att gå där. Blir mer en skogspromenad.

Men men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och se på lite tv.

/Sara

lite snabbt

skulle bara lite snabbt skriva om att jag och ina Cyklade lite igår kväll efter vi var hos Roger när han fyllt år blev inte mycket men lite lätt trampning :)

GO LAG RED!!

Svettigt värre!

Då har en ny tävlingvecka börjat! Har varit ute och gått med Anna i dag på berget. Blev två varv i dag med. Läskigt hur snabbt det blir mörkt ute nu. Var kolsvart ute då vi skulle gå av elljuspåret. Men men vi gick på kortare tid den här gången. Tog mindre än en timme. Känns härligt med förbättringar. Fattra dock inte hur det kunde gå snabbare med tanke på hur lerit det var och hur många omvägar man var tvungen gå, vi är helt änkelt sabbare bara. Bler nog samma runda imorgon också. Vi ska föröska någon dag att gå tre vändor också. så det blir nästan 7 kilometer. Det är nog himla tur att jag lånar Eriks cykel annars skulle jag nog inte orka hem igen och vet nivad det bästa är? Det är nerförsbacke hela väge hem.

Men men nu ska jag gå och skölja av mig lite sen dricka några liter vatten.

//Sara




Vecka två - andra resultatet


Vecka två

Andra veckan sopar det blåa laget mattan med de andra lagen. Dock en fortsatt nedgång för samtliga lag.

Tvåa!

He dug it! he dug it! Det enda jag tänker säga ;)

Sitter och valvakar nu...är den enda träningen man behöver dag. Fy bubblan.

Får komma med mer i morgon. Är i chock efter artikeln i espressens bilaga! :O

/Sara


Expressen!

Tänkte lägga upp lite från artikeln som vi var med i expressens bilaga i dag. Den var tom tvåsidig ;)






Äntligen

En veckoseger.....

Det känn inte helt fel faktiskt.
Att vinna med ganska övertygande siffror.

Fast....
Nu blir det ju inget mer på inlägg två veckor.
Lag blå måste lämna en VO nästa helg (om inget oförutsett händer)
Jag ska dra iväg på arbete i några dagar, så .....

Men vi har naturligtvis nogrannt utarbetade regler för att hantera även det.

ingen träning...

inget att skriva. Har inte tränat eller gjort något nyttig dom senaste två dagarna. Jag har tom lyckats synda lite också! :O Inte bra alls!!! Näää usch blir nog ingen bra invägning i morgon. Men men det löööser sig. Är dock lite små nervös inför att vara med i tidningen i morgon! Ska försöka lägga upp artikeln så ni också får se den.

/Sara

Usch

Jag känner att det är väldigt svagt av mig att mitt första inlägg kommer två veckor in i tävlingen men det har sina orsaker. För det första så har jag inte direkt tränat någonting förrän den här veckan eftersom jag har haft lite svårt kombinera träningen med min hockeyträning. Den är ca 3 gånger i veckan på skumma tider så jag måste hitta på något finurligt sätt att kombinera det här utan att bräna ut mig.

Sen den andra orsaken är att jag faktiskt gjorde två tappra försök till inlägg i torsdags men efter att ha skrivit klart två identiska inlägg som helt enkelt försvann istället för att komma ut här så gav jag upp.

Nu har jag ändå lyckats ta mig ut på tisdag & torsdag på löpturer om ca 50 min och det var väldigt skönt. Igår var jag ut på en kortare löptur om 35 min eftersom jag skulle på hockeyträning. Med facit i hand hade jag kunnat springa betydligt längre eftersom jag dök upp på träningen när det var ca 20 min kvar eftersom jag missade tiden totalt och trodde jag var i god tid till träningen som enligt mig började 21.15 men enligt 20 lagkompisar började 19.45, oooooops!

Nu har jag väl tagit igen lite av min sena start och Clubber Lang gav mig en smäll på käften för att jag var sen och han hann även med att lova fler smällar om jag inte beter mig!


Shape up, or else!

Tog igen !!

Det blev ingen promenad i naturen idar/kväll.

Istället blev det att packa och så upp på den där förbannade cykeln.
Tänk att det inte blir lättare....
Det måste ju bli lättare nån gång....................................................eller ?

Nåja.....

Jag är lite orolig för Saras framfart i motionsslingorna...
Det är ju faktiskt möjligt att det röda laget är det största hotet denna vecka....

Kanske måste öka Dosen på helvetesmaskinen .....
Och hantlarna och situpsen.... fast int nu... mår lite som jag förtjänar efter att ha stoppat i sig en herrejösses stor portion ägg...... för det är väl inte onyttigt ?


Illa, jag mår illa....

Tappade en träning....

Igår, dvs Torsdag tappade jag en träning.
Vi åkte ut till mina föräldrar för att försöka få någonording p deras nätverk.

Men klockan hann bli lite för mycket för att gränsla räsern.

Men det kändes i alla fall positivt att fikat fick stå orört på bordet.
Kanelgömma, Havreflarn och vaniljdrömmar.
Jag vet inte om det var i rent provokativt syfte dom ställde fram såna saker.
Lite elakt var det i alla fall.

och en kopp hemmakokt svartvinbärssaft slank faktiskt ned.

Nej, vi har inte manipulerat maten för lag Röd.

Vi kommer att krossa dom i alla fall denna vecka !!!

Förhoppningsvis blir det en bra lite längre promenad från stugan i kväll !



Har samma som Ina

Ja som rubriken tyder har jag gjort samma som Ina jag har tränat på träningscykeln en timme :O 30 min 20 min 10 min. men skippade dressingen på hamburgaren och åt gurka iställer


ska sova nu höres^^

Idag

har jag cyklat en timme coh ätit hamburgar med ketchup och dressing. Helt klart värt att träna lite extra för att få ha tillbehören till maten.

//Ina

Gåkamrat

Oj vad duktig jag har varit i veckan. Har gått en hel massa :D Efter middan idag var jag och Anna och gick på berget som är här på Porsön och vi gick hela två vändor i dag :O Hehe inte illa :D Så med cykelturen dit och gåendet har jag kommit upp i 7 kilometer idag typ:) Jag och Anna ska i alla fall börja gå den där rundan några gånger i veckan. Det är jätte trevligt att ha någon att gå med också juh.

I morgon får det nog bli en lite längre prommis. Ska nämligen kanske synda lite i morgon ;)

Tänkte blogg lite för Eriks vägnar också. Han försökte blogga två gånger men programet stängde ner sig så han var tvungen börja om hela tiden och gav upp. Det han skrev i alla fall var att han ska få något sätt försöka kombinera tränandet med hockeyn utan att ta ut sig helt. Han sa även att någon på källvägen kan juh försöka sabba lite för Ina och Tomas genom att fixa lite i deras mat ;) Om någon känner sig träffas så ska ni höra av er till honom. :P Dom får juh inte vinna sådär stort! :O Hehe

Men men har ätit "hemmagjorda" hamburgare i dag. Det vill säga att jag stekt dom själv. Blev supergott med lite sallad till :) Men inte lika goda som mina biffar så klart. Men nuuu  ska jag gå och duuuscha innan det blir för sent.
//Sara



träning som träning

Så många man skulle men så lite blev det...
Vi skulle egentligen fara och simma idag men det blev iställer att sätta oss på helvetesmaskinen med mamma och Per jag är jätte stolt över Ina idag ;)

Till mat blev det stuvade makaroner och korv :)

Hej

Idag har jag cyklat på den konstiga cykeln som står i vardagsrummet hos Tomas. 20 minuter blev det och lyfta lite vikter. Nu är det godnatt.

/ina

Blankt

Precis så känns det just nu. Blankt alltså. Jag har inget att skriva för det är helt tomt i mitt huvud. Ungefär som i resten av kroppen då. Jag har inte tillstymmelse till ork kvar och nu är det ändå tolv och en halv vecka kvar. Kan vara för att jag just i dag är lite upprörd över en grej på jobbet men det känns lite hopplöst att tro att jag ska orka i tolv och en halv vecka till. Undrar hur långa meningar man kan skriva egentligen? Och hur långa inlägg kan man skriva om absolut ingenting? 500 tecken? Är det omöjligt eller? Det blir i alla fall svårt att illustrera med en bild så ni får tänka er att detta här nedan är ett foto av innehållet i min hjärna just nu.






Ingenting
Nu ska jag gå och duscha så det blev inte riktigt så långt men visst ser det ut som om jag varit väldigt inspirerad i dag? Jag menar jag har ju fått ner en himla massa nedslag utan att skriva något som hellst intressant att läsa. Nu ska jag sluta så ni slipper läsa det här dravlet. Ha det gott!

"Empty rooms"

/Susanne

I'm too old for this shit !

Helt djävla otroligt att man gör det här.
Jag fattar inte att man över huvudtaget fortsätter.

JAG VILL JU HA CHIPS OCH EN STOR SOCKERBOMB COCA COLA !!

Ibland funderar jag på att det jag äter när ingen ser det har man inte ätit.
Men då tänker jag på min lagkamrat och hur vansinnigt det skulle vara att lasta på sig dom där kilona som vi GEMENSAMT ska gå ner.

Nåja. träningen var den vanliga, och drycken eftert var nyponsoppa utan tillsatt socker.

Men nog går det tungt.... Fast jag hoppas att det ska bli lättare ...väldigt......snart.



Dagens middag



Grillad kyckling
Surkål
Gurka
Sambal Oelek

Dryck: Vatten

Faktiskt godare än jag trodde !

/ Per

Höstkänslor!

I förmiddag har jag tagit en liten promenad i det mysiga höstvädret (Är nog bara jag som tycker det är mysigt).
Jag gick i ungefär 35 min/aktivgång. Riktigt uppfriskande. Sen har jag tränat mina tummuskler lite också, har spelat lite tv spel. Hehe :D

Ska nog åka till ett par kompisar i kväll och umgås med dom och sen blir det nog att gå hem. Vilket tar ungefär en 30 minuter bara det :D Så blir att röa på sig i dag.

Har löst mitt skavsårs problem nu också. Jag satt på ett plåster sen tejpade jag fast plåstret. Sen så tejpade jag ihops strumpan också så dett inte skulle kunna röra på sig. Så den här gången blev inte mitt skavsår nå värre. Mycket listigt gjort av mig! :)

Nä nu sja jag snart börja med maten som kommer ta minst en timme. Ska göra köttfärsbiffar med feta ost i  och potatis till :) 

Have i nice day.

//Sara




Tycker det är mysigt då man får börja klä på sig! :)

Har börjat!

Har tränat lite på cykeln igår på morgonen... lite spontan träningen men inge alvarligt tungt.

Ska och simma med Ina strax får se vad som händer, om man klarar av att simma en längd eller två eller om man dör. :)

"When there's no more room in hell, the dead will walk the earth"

/Tomas

Victory

Jag tog mig just upp i dörrtrapetsen!!! För första gången. Lyckan är total.

/Susanne

Träningspass eller tv-tittande ?

En timme med Biggest loser på tv (som inspiration)
30 minuter på grejjen. (Tungt som faaan idag, träningsvärk så fort man tar i det allra minsta)
Men lite lägre tempo bara så löste det sig och jag kom mig hela vägen med 30 minuter.
Hoppas bara att inte den förbannade "andra dagens" träningsvärk blir lika diabolisk som förra gången.

Armarna är ännu mer spagetti idag....
Dom sista rörelserna med lätta hantlarna var med darr på armen och risk för att tappa ner vikten mitt i ansiktet...... En eller annan tand kanske hade gett något resultat på vågen, men jag tvivlar att det skulle vara värt det.

Jag fattar inte varför man tar på sig att gå igenom en sån här sak en gång till,.... Det måste tamejfan finnas sinnessjukdom i familjen...

Såna tankar var i alla fall VÄLDIGT påtagliga när det var dags för ett anta situps.
Jag orkade inte mer än 80 stycken idag...
Fullkomlig smärta i magen...

Men tuttemuskeln hänger ihop i alla fall, och det blir bättre och bättre för varje dag.

Så.... Har "bloggansvarige" fått någon kontakt ?

Jag ska nu citera Chris Rea.

"This is the road to hell !!"


Shopping-inspiration

Nej inte snopp, shopping. När man får gå och köpa nått att packa upp när man kommer hem mår man så mycket bättre, lite glädjerus rent och då blir det här med att träna så mycket enklare. Så vi var och köpte en ny röööd trådlös telefon. Mmmm va kul!

*Produktplacering*


Fast mina ben såg nog inte den nya telefonen så de var inte alls på humör för någon spinning. Inte min mage heller, fast situps då.

Och i dag avslutar jag med ett citat från en oerhört älskad människa i den här familjen:
"Give your self a hug and be glad it's over"

/Susanne

Säger juh bara OMG!

Idag har jag varit ute och gott. Hade egentligen ingen lust att gå ut och gå men jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det. Jag började med att gå min vanliga runda men efter en bit så sa Erik att vi skulle t ett elljuspår som är i närheten. Så jag gjorde det och gud så fruktansvärt jobbigt det var. Jag körde allt jag kunde i uppförsbackarna och snabb takt i nedförbackarna. Trode jag skulle avlida i sista uppförsbacken. Men det gick bra. Tror sammanlagt blev det 5 kilometer på 50 min. Är supernöjd med tanke på hur mycket jobbigare det är att gå på det där elljuspåret! Kanske blir två vändor nästa gång.

Ett bra tips som man kan lyssna på när man går ut och går är Iron Maiden. Jäklar vad snabbt man börjar gå nu! :S
 

//Sara




sämst men ändå bäst

har inte blivit mycket träning men har ändå gått ner enhel del i vikt^^
har varit nere i timrå i helgen och fått gratis träning varit och vandrat på hiderbane stigar och försökt hinna med en 4a åring i ett Lekland som e bygg för just små barn- Kryppa, springa och klättra.

Jaja ska kanse satsa lite mer på träningen så man vinner 14 invägningar i rad tuft om inte omöjligt :0

:) Tomas

Hej igen

Nu är de så här att eftersom jag och tomas for ner till timrå för att hälsa på min mamma i fredags så har vi inte skrivit så mkt, men kortfattat har jag:
- tränat fotboll i 1,5 timme i torsdags
- gått på promenad/klättrat i berg i skogen i 2 timmar med småsyskonen i lördags.
och efter de:
- varit på drakborgen (en "lekvärd" med klätterställningar osv) och sprungit efter och busat med dom små trollen i 3 timmar.

Känns som att det ändå var ganska bra träning även om det var på ett väldigt roligt sätt. Sen hann de ju bli lite dricka och godis i helgen oxå, vilket gör att jag är ännu nöjdare med resultet för veckan!

Och slutligen idag... Vi skulle iväg och simma men fick främande så det blev att färga håret och spela kort hela kvällen istället, får ta tag i träningen imorgon igen, då det är sesongens sista fotbollsträning.

Nu ska jag lägga mig och sova och förbereda mig inför morgondagen och praktiken. Vilken även det känns som bra träning eftersom jag står, går och lyfter hela dagen, enda gången jag sitter ner är ju på rasterna.

Godnatt!

Arbetsrelaterad träning!

Nu ni ungar ska ni få.

Först två timmars skogspromenad i snårskog, på arbetstid. Ibland är det gott att vara konsult på Grontmij *smygreklam*.

Sedan en nyttig lunch på subland - räkor och sallad i mörkt bröd utan dressing.

Sedan middag: Blomkål, champinjoner och skinka i chilitomatsås, stekt utan fett med en grönsallad till.


Sist men inte minst en timmes träning. Ni har inte en chans små barn så det är lika bra att ni ger upp redan nu!

"Over the hills and far away"

/Susanne

Jag hatar att träna .... !!!

Vill börja med att säga att jag är inte positiv till det här med träning, det är ett ont som måste genomlidas !!!!

Hur ska blått lag annars kunna vinna.

Jag hatar Gunde Svan !!!
Det här är tamejfan omöjligt !!!!!


Jag är så förbaskat trött i armarna att jag knappt kan skriva rakt.


Är det inte över snart ?

Vecka ett - första resultatet



Första veckan gav ett positivt resultat i nedgångshänsenende för alla tre lagen. Way to go.
De lyckliga första veckosegrarna som får gå hem med varsin mugg och en hundring att dela på är: Tomas och Ina!!

Haha!

Vill börja inlägget med att fråga min mor vars i tusan förra veckans resultat är? :O

Sen så sitter jag här och skrattar lite för mig själv att jag har varit så fruktansvärt dålig på att blogga spec med tanke på att jag är blogg ansvarig och allt. Tror jag lägger för mycket tid på min andra blogg. Ska försöka trappa ner på den och börja skriva lite mer här istället.

Har i alla fall varit dålig på att tröna också. Har skyllit på mitt skavsår ;P Men egenltigen har jag bara varit fruktansvärt lat. Men nu är det över. Nu JÄVLAR!!! VI SKA VINNAAAA WAAAAH! Be afraid!

I kväll blir dagens träning lite diskning. Så ha en bra kväll.

//Sara

Stugträning

I dag har vi fått en rejäl genomkörare som känns i hela kroppen. Vi har röjt på gården och burit hundratals kilo betongsten, släpat virke kört skottkärra och plockat småskräp från backen. Det vill säga, lyft tyngder, intervallträning och knäböjningar. Och det ute i friska luften, vem behöver ett gym egentligen?

Dock kanske inte palten var det allra smartaste så här i en bantningstävling.

"Our house"

/Susanne

Ett träningspass är ett träningspass

Fy fan....

Har jobbat som en gnu på stugan.
Kärrat och travat upp alla stenar som låg överallt.
Plockat ned tältet, burit undan alla pallarna, städat, burit virke.

Kort sagt.
Ett rejält pass.
Är nu fantastiskt slut i kroppen och ska bara ta en dusch innan det är dags för sovtimmen, igen.

Tyvärr hade jag inte på mig den fantastiska blå tröjan, dvs den tröjan som verkligen luktar seger.

Inga tårar, inget blod, men svett !!

"I morgon är en annan dag" sjäng en känd artist i den svenska uttagningen till melodifestivalen.
Frånsett att det är en lite halvfånig text så kan man konstatera att I morgon är DEN dagen när jag ska ha träningsvärk.

Det är efter en halvtimme på den där helvetesmaskinen wsom man inser i vilken fantstisk form man är.
Man orkar ju sitta där hur länge som helst, bara man inte beöver röra fötterna i dom där förhatliga cirklarna.

Nåja... Träningspasset är genomfört, med viss möda...
Tyvärr, oc det här kommer jag att återkomma till någon gång i framtiden, tyvärr kunde jag inte köra överkroppen så som jag hade velat, för bästa resultat. Jag har fått en liten smäll över ena boobis-muskeln så den gör ont när jag rör armarna över huvudet.

Nåja, det blev ju en kaloriförbrännande cykling och förhoppningsvis ska det bli bättre snabbt nu....



En bild på helvetesmaskinen.

"six, six, six. The number of the beast"


Första träningen

Vem kom på att vi skulle börja om med det här? Och hur tänkte jag?
Jag har inte kondition för att klara av den där dj**la träningcykeln. Dett är förunderligt hur fort kroppen förfaller. Det blev den sämsta insatsen någonsin på cykeln idag och inte mer än 90 crunches samt lite vikter och jag är helt slut. Och då vill jag inte tänka på i vilket form jag kommer att vara i morgon.  Ajajaj!



"Cruel summer"

/Susanne

Bilden fattas....

Middag i går bestående av Pölsa och grönsaker.
Kan inte påstå att det var det allra mest aptitliga jag ätit.

Fullt ätbart, men till pölsan vill jag nog ha potatis, en smörklick och rödbetor.

Fast, det är inte riktigt i linje med den diet som planeras införas.

Man kan fundera på varför i hela friden man inte redan har infört den dieten......
Enkelt svarat..... Vi må ju försöka äta ur den mat vi har hemma först...

Tack och lov har vi varit lite dåliga på att handla hem mat ett tag, så det finns inet speciellt mycket att tillverka middag av.
Men det ska nog ordna sig.

Kanske måste dra en repa ner på butiken och handla lite innan det är dags för middag.
Vi får väl se hur det ska gå med det !

Som rubriken säger så ..... Ja.... Jag tog ett foto av maten, men tekniken är inte min bästa vän, så jag kan inte presentera denna kulinariska avvikelse.

Hur som haver är det tungt att komma igång med den "verkliga" träningen.
Hur Faan ska jag lyckas krossa ungarna i den komamnde invägningen ?

Huveillta

Idag har jag tränat på det jag är allra duktigast på i hela världen - att sova. När jag vaknade i morse trodde jag att mitt huvud skulle explodera. Sedan släppte det inte så pass att jag tog mig upp ur sängen förrns vid halv-ett tiden.

Vi har i alla fall inlett någon slags diet i dag med grönsaker och pölsa till middag. Men visst är det så att kroppen förbränner mer när man är sjuk?

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film.

"How do we sleep while our beds are burning"

/Susanne

.

Idag har jag sprungit 2km och tränat fotboll i 2 timmar.
Känns att man har tränat iaf. Skavsår.

Nu ska jag sova!

//Ina

Kondition och styrka......

Det vore ju synd att säga att man har något av det ovanstående.
Det märktes inte minst idag när möbler skulle bäras och lftas upp genom en lätt felplacerad dörr (För ändamålet)
Jag pustade och stånkade .....

Nåja, kan kanske även bero på en del kompletterande laster, men säkerligen också på att kroppen inte riktigt ställt om sig till den nya dieten.
Vete gudarna vad som hänt.

Ja ja...

Nu är jag i alla fall helt utpumpad och ska gå nanna kudden.

Man kan ju absolut inte försova sig två gånger under samma vecka... Det vore ju fantastiskt förargligt.

Ska nog försöka få mitt öra kollat i morgon...
Vi får väl se .....

"Run to the hills"
(orkar jag knappast idag !!)

Trög start.

Har inte tränat något alls. Inte ens en liten inventeringspromenad för Gunnar har åkt bort t.o.m. onsdag och har låst in kartorna i sitt säk-skåp.
Det blir som hopplöst att göra något på kvällen när man kommer hem klockan halv tio. Fast vi har i alla fall all köksinredning i själva stugan nu även om de inte står på plats.

Nåja det har gått bättre med dieten tror jag. Sallad till lunch både i går och i dag och inge godis eller chips. Inte ens en liten liten tårtbit har slunkit ner.

"I'll be back"

/Susanne

30 mins aktiv gång.

Idag har jag börjat träningen. Har gått 40 minuters aktiv gång eller rättare sagt 30 aktiv gång och 10 min halvt haltande för att jag lyckats få skavsår. No suprice there. Ska pröva Eriks strumpor i morn så får vi se om det blir nå bättre. Det känns då i kroppen att man inte har varit ute och gått på ett tag. Är helt slut men det känns skönt att äntligen ha kommit igång. I morgon blir nästa gångpass som är lite mer varierat.

Har även hunnit lite städning, diskning och annt roligt. ;P

Är super trött nu så ska bara blogga i biggestloser bloggen, hämta in resten av tvätten och sen slänga mig i sängen och se på tv.

Over and out!

//Sara


Dom snygga träningskläderna


Ajaj med skavsår

Träning ?

Egentligen skulle man kanske ha gjort ett pass på cykeln när vi kom hem, men... med samma förödmjukande bortförklaringar som alltid finns till hands måstejag säga att efter arbetet, dvs. där jag faktiskt får lön ifrån, åkte vi direkt itll stugan för att lägga färdigt golvet. Så det var ett benböjarpass. inte helr olikt de pass som vi gjort under helgen, faktiskt. Så, när vi var tillbaka hemma omkring strax efter klockan 21:00 var det inte tal om att börja träna.

Lite trassel med kosten däremot, hade nog hoppats att kunna börja med grönsaker redan nu.
Men inte ens det har det räckt ihop till.


Får väl se hur det går i morgon.

Så... Nu är jag ganska säker på att jag inte ligger 1:a i tävlingen, men..... det har gått EN dag---
Passa er ungar......


Första dagen efter

Första dagen efter invägningen igår... jobbigaste är väll att man inte har tränat ordentligt idag som man hade velat.
men får ta igen det imorgon om jag hinner.

-Att träna är som att festa om man tar i lite för mycket spyr man-

/Tomas

Hejsan hoppsan

Idag skulle jag och tomas och simma, men så blev det inte. Så jag for ut och sprang drygt 2km ist. Och tack vare min snälla syster som cyklade brevid och peppade mig så höll jag ut nästan hela vägen oxå. Blev tre korta stopp för stretching och dricka vatten :) Är riktigt stolt med tanke på att det är snart två år sedan jag var ut och sprang sist.

Känns bra att ingen annan verkar ha tränat idag(y)
Imorgon blir det troligast ut och springa samma sträcka och sedan fotbolls träning :)



-Att träna är som att festa, man vet inte om det var värt det förän dagen efter.-

//Ina

Första dagen!


Nu har tävligen börjat och jag är super nervös och peppad till tusen. Får se hur det kommer gå men tror det kommer gå mycket bättre då jag har en partner som kommer peppa och plåga mig.

Har inte tränat något i dag eller gjort något liknande. Vill mentalt förbereda mig före helvetet börjar. ;) Men jag har i dag hittat ett träningsprogram jag ska följa på iForms hemsida. Gå dig smal heter det. Det är ett 3 veckors program då jag ska gå ut och gå varje dag i 3 veckor. Får se hru det kommer fungera.

Eftersom jag inte gjort något idag så har jag inget att skriva. Så ha en trevlig måndags kväll.

Invägning



Invägningsresultatet blev en totalvikt på 511 kg. Första delmålet är att vi alla ska kunna stå i en hiss samtidigt!

På gång !!

Nu har värsta skräcken lagt sig efter invägning inför ny omgång.

Skräcken var inte att övervinna rädslan för vågen eller vikten den här gången.
Det svåra var att övervinna skräcken för kameran.

Nu vet man att man har åtminstone ett par veckor av träningsvärk innan man kommer igång.
Men sen ska det nog fungera.

Eller fungera och fungera ...

Det får vi väl se ...
Det är ju ändå 14 veckor bort.

Nu är det lite gruvensamt !!


RSS 2.0