Njutning

Idag var faktiskt första gången på ett tag som allting bara flöt på och träningen faktiskt kändes rolig. Det var bara jag och 2 st till i den bana jag håller till i och redan första längden flöt på riktigt bra. Jag körde bara 60 längder och det tog mig ungefär 40 min, efter det satt jag mig och bastade i en kvart.

Ett riktigt slapparpass faktiskt! Eller slappar, klart jag körde lika hårt som vanligt men det var ett skönt pass :)

Angående tävlingen så citerar jag Gunde:

"Skynda, skynda! Du har gott om tid!"


Forskningsobjekt.

Jag måste vara ett biologiskt unikum som egentligen borde skänka min kropp till forkningen för jag måste vara den enda människan i världen som bara får sämre och sämre kondition ju mer jag tränar. I början var jag helt slut efter en halvtimme på cykeln, nu är jag död. Armarna värker och magen har kramp efter situps och hantlar. Och nej jag tar inte i mer utan jag cyklar saktare nu. Det är helt sant! Tur att det bara är 4 veckor kvar. Annars skulle jag inte orka ur sängen innan det här är slut.

Hmm undrar hur mycket de betalar?

"I can't fight this feeling anymore, I forgotten what I started fighting for"

/Susanne

WE LIKE TO MOVE IT, MOVE IT

okej ..... Jag ljög i överskriften.

Det enda som är bra med att hålla på så här är att det har ett slut.
det är så himla skönt när man slutar.

Ungefär som att slå sig i huvudet med stekpanna.
Det ÄR väldigt skönt när man slutar.

Vet inte riktigt varför det går så tungt nu.
Kanske mitivationen tryter och man inser med ålderns rätt att man inte kommer att kunns piska ungdomarna i den här vettlösa tävlingen.

Eller....

We like to move it, move it !!

/ Per

Sleepingmode activated

God kväll bloggudar.
Den här veckan har jag precis som förut talat till er oväntat lite, nu kommer därför en storuppdatering om vad jag gjort.

Måndag:
På kvällen blev det att simma 80 längder och det gick fortare än vanligt, tog kring 55 min denna gång så det märks fortfarande att jag får bättre teknik. En ny kategori av simmare har nu visat sig..Tuttlisor! Som bekant så finns valrossarna, poängterar återigen att det inte har med hur dom ser ut att göra utan det är såna här farkoster som mest far runt och plaskar sen ger ifrån sig nåt brunstläte..

Tuttlisorna känns igen med att deras bikini säkert satt jääättebra i provrummet på H&M men när man slutat prata vid bassängkanten och faktiskt ska blöta håret så inser man att..hmm, det kanske inte är sådär jättepraktiskt att måsta dra upp den där snygga bikinin en gång per längd..och nej, jag överdriver inte. Ett annat kännetecken är hårfärgen, brunett..du vet det nya blonda. Det sista kännetecknet är pojkvännen, givetvis en såndär rippad sak som självklart har dom senaste Billabong surfshortsen. Förmodligen importerade från Thailand men stavningen på dom var ju ungefär rätt!

Nej, jag är inte bitter bara less att måsta ligga bakom dessa tuttlisor istället för att få simma..

Kan även tillägga att tuttlisor med pojkvän påbörjar förspelet redan i bassängen. Eller körde pojkvännen med någon sorts extra belastning när hon låg "under" han och höll i sig runt halsen när han simmade? Som sagt..less! Vidare så fortsatte de i barnbassängen när jag var påväg mot omkl.rummet.

Tisdag:
En seg kväll, hade tänkt ge mig ut på den där milsrundan men jag hade helt enkelt noll tagg så jag tog Sara i handen och gick ut och gick med henne i cirka 50 min vilket var riktigt härligt. Bra väder.
När vi så kom hem så gick jag in i sleepingmode. Jag hamnade på datorn för att sedan gå och lägga mig på Sara's mage medan hon såg tv. Vaknade en timme senare, klockan var då kring halv 10, med en väldigt mysig seckelfläck på Sara's linne :P Sann romantiker kan man allt kalla sig ;) Jag torka bara av mig och sov vidare :)

Onsdag:
I eftermiddag har jag hållt på med en fysikinlämning mellan kl 3 och 7 så efter det förtjänade jag, Johan & och en sömning Sara en pizza! Mums!! Kan väl även tillägga att jag inte sov fram till tre utan började plugga runt halv 9.
En god kebabpizza blev det, orientdressing utlagd som ett kryss över den och den var uppskuren i 4 perfekta bitar så ätandet gick i lagom takt med jämnt tempo. Toppbetyg!

Nu känner jag att sängen börjar locka igen och jag har börjat gå in i något slags äta sova plugga mönster. Det kommer jag förhoppningsvis ur i helgen för jag är ruggigt nära att vara i fas med skolarbetet nu :P

SKRIVK..R.AMP

MV

E,.I,......

Försiktigt, försiktigt

Aaaaaahhhh ....

Bromsa !!!

Akta, akta barnen....

Huj vilken tur att vi kom oss tillbaka hem helskinnade.

Skämt åsido så var det faktikskt lättare att cykla till och från annelund än jag trodde, fast med hjälp av helvetesmaskinen så får man i alla fall inte lika diaboliskt ont i baken.
Men nu har man väl inte direkt satsat allt man har på att komma framåt. Då hade man nog varit avsevärt tröttare både i ben och resten av kroppen.

Men det hjälper liksom inte, man känner sig "duktigare" när man har cyklat på riktigt jämfört med att trampa på träningscykeln.

"lite razzel, razzel, razzel och pling"

/ Per

Övningscykling

I dag har det inte blitt nån träning. Istället cyklade vi bort till Mattias och Lilian och drack kaffe utan dopp. Och vi tog inte en enda paus som vi brukar. Det är säkert en hel kilometer dit, eller kanske rent två!

Lite nervöst är det i alla fall att cykla utan bromsar. Kanske var det så att det inte var helt genomtänkt att vara snål vid inköpet av cykel. Men den var mer än tusen spänn billigare. Vi får väl se hur det går på fredag med nån öl under västen.

"STOP, in the name of love"

/Susanne

Tallkotten

I dag har jag varit på Tallkotten och ätit gräddstuvad renskav med stekta champinioner, lingon och riktigt potatismos. Till kaffet vart den en chokladbit. Det var riktigt gott. Det var den godaste renskaven jag har ätit i hela mitt liv. Fast det är klart, det ställer ju Pers kaka i ett helt annat ljus. ;)

Dessutom har jag inte cycklat nått utan kört situps, Cindy-sparkar och hantlar i 50 minuter. Få se vad det ger. Jag är inte lika genomsvettig som jag brukar så +ett-två kilo kan det nog bli. Med öl på fredag dessutom så. Jag känner hur jag sväller upp.

"I'm a big, big girl, in a big, big world"

/Susanne

Tisdag. Miljonte dagen

Pjaa ... JAg är ju inte känd för att överdriva, så jag får väl försöka försämra mitt rykte.
Nu har vi varit på diet och träningsläger i åtminstone en miljon dagar och jag är less.
Jag vill verkligen äta godis och ta chips och läsk.

Men..... Då vore ju alla dessa miljontals dagar till ingen ytta.

Så bara för att det är så oändligt många måndagar kvar kan jag ju inte ge upp.

Det är bara att bryta ihop och komma igen.
Vågen får väl avgöra på söndag.


Varför finns det så många måndagar ?
Varför sliter man på helvetesmaskinen... varför, Varför, VARFÖR !?!?!?!

/ Per

SYNDARE!

Ja fi fan vad det har syndas i helgen! Är inte stolt över mig själv. Men gjort är gjort oc nu tar vi nya tag. Jag hade då gått upp förra veckan så den här veckan är det  bara att köra hårt. Idag blev det att köra lite Cindy pass två men eftersom jag är "i den där veckan" så ville jag inte köra mage så  jag körde armar,  rumpa och ben två gånger istället. MEn men nu ska latmasken och syndaren gå och sova.

See you later alligator

/Sara

Nått på bloggen!

Så nu har jag gjort min plikt....

Förra veckan blev det sisådär med träningen så det dåliga samvetet speglade sig även i avsaknaden av inlägg.
Också åt jag ett chips hos Sara och Erik i går. De drar oss ner i fördärvet. Förra gången vi var dit åt jag en bulle....
Det började inte så bra den här veckan heller. Jag känner verkligen att jag inte ger allt i min träning men jag har i alla fall gjort det i dag. Dessutom har jag varit "pinn-pojke" på jobbet så jag har gått en hel del även på arbetstid.

Nu är det snart slut på påsk-godisarna också. En enda pytteliten kvar. Så nu är det slut på en-godis-om-dagen-håller-mamma-glad.


Sista godisen

"You say it best when you say nothing at all"

/Susanne

F*ck

En sak ska man ju ha klart för sig, Flytthjälp..... det är bara för korkskallar.
Jag skull ehjälpa en arbetskompis att flytta sitt bohag från punkt a till punkt b.

Den första banan kartongen jag lyfte innehöll tydligen uteslutande bly, eller något annat olämpligt.
För fjutt sade det i ryggen.
Dessutom , som om inte det skulle räcka så fortsatte jag att bära banankartonger och möbler i ett par timmar i alla fall.
Det ska man inte göra, känner jag nu.

Fast det går ganska bra att gå, cykla, och träna lite lätt med hantlar.

Men några situps blir det inte tal om.
Det är mestt besvärligt att ta sig mellan de olika ställningarna, nej inte dom ställningarna, era snuskhumrar.
Jag menar mellan sittande till stående, och tvärt om.

Så, förhoppningsvis ska jag bli lite smidigare under veckan så att jag kan komma igen med en rejäl minskning i slutet av veckan......... fast valborgs ...
Jag vet inte hur det ska gå

Vet inte ens om vi ska vara här eller hos Roger ännu.

Elden, Elden, Där har vi det. Det är det enda tigrar är rädda för.


/ Per

Åttonde veckans resultat



Tomas och Erik står nu på samma vikt. Spännande fortsättning följer.

I wanna look good naked!

Jag hänger med latmask tränden tror jag. Har varit en seg seg vecka och har även syndat!
I tisdags orkade jag inte göra något alls. Jag tror jag har tappat motivationen lite. Känns som att hela tävligen har blivit mer av ett straff än att komma i form. Så jag sket i träningen och for och köpte en påse Estrella Rings. Jag lyckades i alla fall hålla mig från att äta upp hela utan blev bara halva. Onsdag blev det andra halvan och att äta på subway, vi uteslöt i alla fall max, sen tog jag och Hannah en lång promenad på cirka 6 kilometer..
 Även i dag var motivationen liten men då Erik (<3) visade en bild på mig som är tagen för någon månad sen och en bild som är tagen från förra helgen har det faktist börjat synas skillnad på mig och det gav mig mer motivation att fortsätta, så vi for och simmade. Jag slog faktist mitt simrekord med två längder, det vill säga att jag simmade faktist hela 52 längder! Riktigt härligt. I morn ska jag försöka ta mig upp och simma några vändor innan jag ska bege mig till skolan. Men för att orka upp är det nog bäst att gå och lägga sig nu.

BTW mamma och Per, vi ska KANSKE till Pite på lördag under dagen bara och sen tillbaka till lule. Vi undrade då om ni skulle kunna gå med på att vi har invägning då? Annars kommer vi nog inte kunna delta på nästa invägning om inte ni kommer hit.

/Sara

Latmaskar är vi allihopa !

Vet inte om det där med latmasken är smittsamt eller om det bara är ern rejäl tillfällig svacka.

Precis som mina mottävlande så iddes inte jag heller köra något "riktigt" pass idag.

Struntade i cyklingen (Även om ajg tror att det är den som ger mest.
Dock har jag i alla fall kört dom andra övningarna, och som kalorisnål simmig sås på den torrgrillade kycklingen utan kryddor och broccoli så lyfter jag mig själv några gånger också. Bara för att se om jag orkar mig själv fler gånger .

Däremot vet jag inte om jag väger flera gånger mer eller om jag bara är trött i armarna.

Nu ska i alla fall hjärnan få lite vila, vet inte varför jag är så vansinnigt trött i huvudet idag.... eller ... egentligen vet jag exakt varför, men jag kan inte göra något åt det, samma sak kommer att upprepa sig i morgon skulle jag tro.

Det är visst en åkomma som heter arbete, tror jag. Den är visst väldigt krävande , fast för en del är det fysiskt och för andra psykiskt, särskilt svårt är det om man är svag på något av de två sställena.


- God hates me !
- Hate him back, it works för me ...

/ Per

Kaffe med dopp.

Idag har vi syndat och varit in till stan och fikat. Jag har ätit en filmrulle så nu har jag troligen gått up en tio kilo.
Dessutom går det så himla tungt att träna så jag vet inte vad.
Det vore så himla enkelt att bara skita i alltihopa men man kan ju inte låta snorungarna vinna så enkelt. "Se you on sunday"

"Give it up"

/Susanne

21/4 -10

Tjena!
Ikväll har jag precis som igår parkerat mitt arsle på skolan. Givetvis ligger jag efter för att ligga i fas verkar alldeles för obehagligt.

Skämt å sido så ligger jag inte värst långt efter men jag var rejält lat på dagen igår så jag skippade en lektion och en föreläsning av ren och skär lathet så då har jag bestraffat mig själv (och indirekt Sara som fått vara själv på kvällarna) med att sätta upp som veckans mål att vara helt i fas.

Pga. detta så har det inte blivit av att provspringa den där rundan för att se hur snabb jag är inför den eventuella tävlingen fast det kanske blir av på fredag.

Imorgon fortsätter träningen dock med simning och jag får väl köra extra hårt för att kompensera för det här.

"Hej, jag heter Erik och är en latmask" "Hej Erik!"


First we take Manhattan, then we take Berlin

Inget Berlin just nu. Det är uppskjutet till 20:e Augusti. Känns lite trist men ändå bra. Det var lite olustigt med risken att bli kvar. Jag drömmer inte om att tillbringa två semesterdagar i en buss med mina jobbarkompisar.

I dag har det gått jättetungt med träningen. Kroppen vill liksom inte och tyvärr är hjärnan väldigt lättövertalad.

Benen: -Ska vi skita i det här?
Hjärnan: - Okej!
Armarna: -Nu lägger vi av.
Hjärnan: -Okej.
Magen: -Sluta plåga mig.
Hjärnan: -Okej!

Jag skulle verkligen behöva en nytändning men jag vet inte var jag ska hitta den. Kanske på Mekonomen....

"No, no, no, no. no"

/Susanne

Jodå, cykeln fungerade

Jag tog faktiskt cykeln till jobbet i morse.

Jag körde den även hem efter jobbet.

Dessutom blev det den vanliga träningen hemma, fast jag sparade några minuter på cykeln.
Är det någon annan som upplever att onsdagar är tunga att handskas med ?

Nej, det är säkert skitlätt för alla andra...

Jaja ... Det är väl bara att nöta på och försöka få en veckovinst om inte han den där som vann sist gör en likadan monstervecka till.
Jag nämner inga namn, för då blir Erik så mallig.

Men jag känner att jag är på gång, dessutom har jag planerat in en extra träning på lördag...
En jobbarkompis ska flytta och vi är några som lovat att hjälpa till.

Så får det bli.

"Al: Oh, only my loving family. Now I'm wondering why I'm running FROM the axe."

/ Per

Flyg fula aska flyg.

En rapport ur verkligheten en helt vanlig dag i helt vanlig lägenhet i en helt vanlig stad:

Pust, flås och stön...

Och så frågar man sig åter igen: varför,varför, varför? Efter 45 minuters träning och man bara vill kräkas. Oj vad jag hoppas på att askan drar väck så jag får tre dagars vila i Berlin. Men visst, jag kommer att få jobba dubbelt så hårt sen när jag kommer hem men det är det lätt värt.

I går blev det ingen träning alls och palt till lunch och hemmagjord pizza till middag så jag känner mig lite rund om magen just nu. Ska nog mäta in mig för att se hur illa det är i verkligheten.

"An otherone bites the dust"

/Susanne

Jahapp..... Another day, another workout

Funderar lite på varför man egentligen skriver.

Först och fränst så är det ungefär samma övningar varje dag.
Det varierar lite hur mycket man orkar, men i stort sett samma övningar i alla fall.

Även om jag nu i dörrtrapetsen har upptäckt att jag orkar dra upp mig själv fler gånger, åtminstone före ett pass.
Men det har inte blivit roligare att träna, det har inte direkt blivit lättare.
Det enda positiva som man kan se och faktiskt känna också är att kroppen har fått en aning "bättre" form.

Inte mycket och mitten skulle nog fortfarande kunna bettecknas som rund, men det är ju också en form.
Så jag vet inte riktigt vad man ska göra...

Möjligen plocka fram den där cykeln som vi var iväg och köpte och börja använda den till och från jobbet.
Det skulle kunna vara ett kul trick.

Tänk vad mina mottävlande skulle bli förvånade om jag gjorde det.


"I owe my soul to the company store"

/ Per

.

Idag stog simning återigen på schemat. Började lugnt med 5 vändor sen simmade jag 20 vändor i sträck och det är jag mycket nöjd med. Efter det var jag rätt sliten så jag tänkte prova hur långt jag kunde simma under vattnet medan jag vilade lite. Det började med att jag just tog mig över halva bassängen men innan jag slutade hade jag lyckats sträcka ut det till att vara 2-3 meter från kanten :) Efter det här simmade jag 15 vändor till så totalt fick jag idag ihop 80 längder på 1 timme med 10 min dykning också :P Så en liten putsning på 80 längders rekordet blev det allt.

Nu har jag ätit en avokado och keso..Tro inte att det räcker med att vinna en vecka inte :P Nu när cindy crawford specialisten är borta nästa invägning så ökar ju chansen för ytterligare en vinst också.

Jag har även hittat en löptävling här i Luleå. 22/5 är den och den mäter 1 mil med start och mål på universitetet. I veckan ska jag prova på den här rundan och se om jag kan ha någon chans i tävlingen. Inte nu chans på någon pallplats men jag tänker inte bli toksist :P

//Erik


MAMMA jag har ajaj!

Jag tror snart att mina ben kommer att sita sig löst och springa iväg. Är helt jäkla slut nu efter helgen. Sen hjälper det juh inte att jag och Hannah gick på en promenad på 45 minuter i dag och sen simmade 41 längder idag. FY FAN säger jag bara. Tror inte det blir att simma i morn bitti kanske blir en långpromenad istället. Men men nu ska jag gå och sova. Är superduper trött.

"Taaaake on me, take me on!"

/ Sara

lätt träning

har cyklat en halvtimme idag och lyfta lite hantlar har också hunnit med:)
ska gå och lägga mig och titta lite på Ina

/Tomas

Revolutionsdax!

Det är inte lätt att vara Varg i den här familjen. På sju veckor har jag fått knapra på en morot och smakat på en endaste pytte, pytteliten smörgås. Jag svälter ihjäl! Och det bara för att alla fått fnatt och ska banta. Har ni hört något så urbota korkat någon gång?

Nu får det minsann vara slut på de här dumheterna!
In med mera chips, godis, och poppcorn, annars flyttar jag!




Vargen

Söndag kväll

Är alltid lite deprimerande för då är det snart måndag igen.

I helgen har det gått bra med träningen. I morse var vi och simmade. När jag kommit mig 32 längder och var helt slut erinrade jag mig vad en känd lulebo en gång sa: ett tangerat rekord är bara ett tangerat rekord. Så jag tog två längder till och känner mig supernöjd. Så supernöjd så att jag firade med en skumgodis när vi kom hem.

Vi har vart till Luleå och köpt oss nya cyklar och jag blev som vanligt lite snål så jag köpte en "utan bromsar" för den var mycket billigare. Så nu ska jag 40 år gammal lära mig att cykla igen, med handbromsar... Det kan bli en syn för gudarna.

"Stop, in the name of love"

/Susanne

Söndags kväll...

Mmmm...

Söndag kväll...

Före klockan 10 var dagens träning avklarad, även om mina och tegelstenarnas flytförmåga är oerhört närbesläktad så gav jag mig i kast med simning.
Ingen i hela världen vet varför, allra minst jag.

En svag simmare som inte ens tycker om att simma.

Fast å andra sidan tycker jag ju inte om träning över huvud taget ...
Så det kanske inte spelar så himla stor roll vad jag tar mig för.

Nått måste jag ju göra för att försöka hänga med i den här förskräckligt spännande tävlingen.

Nästa invägning är det min tur att vinna....

Så det så. !!


"Yoda: No more training do you require. Already know you that which you need."



/ Per

Sjunde veckans resultat



En super vecka för alla deltagarna. Vad är det som händer?

För första gången vinner Erik en invägning, lyckan är total.

Me, mom and Cindy!

Igår (fredag) blev det vilodag så, han bara köra 10 min på motionscykeln och springa några timmar på stan.

I dag började dagen solig så jag mamma och per åkte till Älvsbyn men så fort vi kommit dit försvan solen och började blåste, så det blev lite kallt. Men vi yckades i alla fall grilla några korvar och kasta lite is på isen.
Väl hemma så korde jag och mamma lite Cindy craford i 45 minuter, var något jobbigt men jag tror att det kan uppväga lite för festandet i kväll. Men men ni får ha en fortsatt trevlig lördag. I morgon blir det simning.

/Sara

Urgelsnitzel

Inspirationen är lika med noll. Just nu vet jag inte riktigt varför jag håller på med det här. Men det är väl bara att fortsätta så kanske gnistan kommer tillbaka. Kanske är det för att det inte känns som om det ger något resultat. Jag menar det är precis lika tungt att cykla som det var för sju veckor sedan. Om det då bara blev lite lättare någon gång.

Dessutom är jag hungrig och trött för att inte tala om svettig. Nu ska jag gå och äta lite yogurt, dusha och sooooova.

"Somewhere over the rainbow"

/Susanne

Helg då!

Idag har det bivit en 30 mins promenad på morgonen och en 50 längder i basängen. Orkar inte skriva mer om det känner mig både arg och rädd efter inbrottet i bilen i natt så vill bara sova nu om jag kan. Ska trotts allt upp och ta en buss som går 06.40 i morgon för att åka till pite på ett tandäkarbesök.

/Sara

Tyngre än på länge

... jo... överskriften säger både hur jag upplevde dagens träning och hur jag känner mig rent allmänt.
Vet i nte hur jag ska lyckas med konststycket att vinna denna veckas invägning...
Men på något magiskt vis ska det bara gå vägen !!

Jag måste måste måste måste vinna....

Hon jag har möblerna ihop med blir alldeles för kaxig om hon skulle råka vinna en gång till !!


Obi-Wan has taught you well.

/ Per

Tårtfritt

Också ska man försöka skriva något vettigt igen som helst inte handlar om tårta.

Jag har tränat riktigt duktigt i veckan och har inte fuskat med maten. Jo jag har ätit tre godisar, en varje kväll.
Jag känner mig inte ett dugg smalare, bara hundra år äldre. jag kan inte riktigt ställa mig upp från golvet efter att jag har stretchat.

Jag längtar verkligen till helgen när man får komma sig ut i friska luften i stället för den där dödarmaskinen. När nu ungarna kommer hem måste vi bestämma ett nytt pris också. Synd att Tomas nödvändigtvis måste ta studenten mitt under Sweden-Rock-Festival. Fast eftersom det ändå blir jag som vinner kanske jag kan åka i alla fall..... *skoja bara* Inte om att det ändå blir jag som vinner då.

"When I'm sixtyfour"

/Susanne

Dålig på att träna

ja som rubriken säger så har jag varit riktigt dålig på att träna på senaste jag tränade inte en enda dag föra veckan och nästan ingen innan det. Det har också resulterat i att jag varit dålig på att skriva på forumet. Men nu är jag tillbaka på högfart :) simmade i måndags och hårdpass på cykeln i tisdags. skulle både simma och cykla igår men Ina blev sjuk under natten och jag skippade simpasset och hoppade på cyklen istället oj jag menar helvetesmaskinen :)

"there is no Italian mafia just Sicilian"
/Tomas

Vete f*n

Har absolut ingen aning om vad jag ska skriva.

Det verkar otroligt trist att tjata om att jag gjort samma trista träningspass som vanligt förutom att jag i går och i dag lagt på 30 "cindys".
Ännu tråkigare är det att upprepa att jag har träningsvärk i benen, fast det är lite bättre i dag.
Ingen vill nog höra om att jag ätit lax till lunch och kyckling med grönsaker till middag. Och alla somnar nog om jag klagar på hur slut jag är i armarna just nu.
Så vad ska jag då fylla min del av bloggen med?

TÅRTA!

"Sugar, sugar. You are my candy girl, And you got me wanting you"

/Susanne

Åter till träningen.

Har fuskat lite med träning och mat i TVÅ DAGAR !!!!

Eller ... fuskat och fuskat... det är klart att det blev mat på snabbmatkedja, men det ginns ju i alla fall något slags "lågkalorimål" på dom allra flesta grillar...
Sen var det ju inte någon lek att släpa omkring på ryggsäcken som vägde lika mycket som den vikt jag blivit av med, give or take.

Men jag kan nog gissa att det blir till att jobba hårdare denna vecka om jag ska hålla undan för monstret från luleå, som verkar ha fått något slags övermänsklig nytändning. Men jag måste nog hålla med henne som skrev att monstret inte ska bli utbränt... Ta inte i så att du bränner allt. Tänk på att även monster måste orkamed studierna också.

Jag känner redan nu att jag troligen kommer att ha träningsvärk i armar ock axlar i morgon.
Så då kanske det inte blir så mycket pingis på lunchen.

Det blev inte riktigt som vanligt idag.
Med träningen menar jag...
Det blev bara 15 minuter på maskinen, 100 situps, 100 butterly, 100 vadomnuheter, 150 sånadärandra.
Som avslutning på det hela gjorde jag 50 handledsböjningar med vikter. Inte för att gå ner i vikt, men för att försöka stärka den delen av kroppen en aning.

Sitter man 8-10 /dag framför dator så kan det nog vara värt att göra lite sånt också...

För övrigt blev jag utmanad att nya 100 gånger på en sån där handträninggsgrunka, på jobbet...
Jag kan säga att det var ett imponerande tempo.


"Every Generation Has A Legend. Every Journey Has A First Step. Every Saga Has A Beginning."

/ Per

Så typiskt Sara!

Jag trode jag hade skrivit ett inlägg i måndags men då upptäkte jag i går att jag hade skrivit i min vanliga blogg så jag får helt enklet kopiera in det här nu!

Skämmes! Jag har nu inte blogga på typ 3 veckor, kan kanske bero på att jag har varit och simmat två gånger och kört en cindy craford på 3 veckor! Inte bra alls, men nu så har det börjat dra igång igen.

I söndags var jag och Erik ute i det fina vädret och gick säkert 8 kilometer. Var riktigt skönt men nog så jobbigt. Sen gick juh inte invägningen riktigt lika bra som förra veckan men men.
I Måndags har jag slagit mitt rekord i simningen jag har simmat 50 längder! Är väldigt imponerad av mig själv spec med tanke på att jag bara har simmat två gånger på  tre veckor! Kommer nog kännas i morn. 
I går tvigna jag mig upp halv 7 och simmade endas 30 längder. Bev itne mer än så för att jag var tvungen gå upp för att ta bussen till skolan.
I dag bev det att ta en vilodag så jag tog mig en 6 kilometers promed i det underbara vädret vi har i dag. Det var ritkigt skönt. Men jag kom på i dag att jag säkert skulle kunna gå mycket längre om det inte varit för att jag har dåliga skor. Efter varje promenad har jag jätte ont i fötterna och knäna. Men men har inte råd med några skor nu i alla fall, ska juh till Berlin om mindre än en månad!
I morn ska jag försöka tvinga mig upp och ta en liten promenad innan skolan sen blir det lite simning på kvällen också.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

"Big girls, you are beautiful!"

/Sara

.

Dagen börjades precis som igår med en promenad på 25 min med Rix morron zoo.

På kvällen var det så dags att ta på sig löparskorna igen för en tur som slutade på ~~1,1 mil. Jag höll inget monstertempo men jag är ändå nöjd över hur långt det blev.

Benen och ryggen är nu rejält mör efter dessa tunga träningsdagar så imorgon blir det att ta det lugnare.

//Erik

Hjärnspinning.

Sweden Rock festival! Låter väldigt lockande. I så fall ska jag altså ha en inre bild av Gary Moore framför mig när jag inte riktigt orkar.
Just nu sitter jag här framför min dator och försöker komma på ett sätt att, mellan 12 timmar borta för jobb och åtta timmars nödvändig sömn, försöka förbränna drygt 2300 kalorier per dag. Hmmm. Fingervikter? Tyngre mus? Ett data bord som åker upp och ner i lagom fart? Eller är det där med jobb så himla viktigt egentligen? Hur länge klara man sig utan att sova? Om man äter frukost samtidigt som man hoppar rep... blir man vräkt för att det lever om för mycket klockan fem på morgonen, ja, ja jag vet. Det var bara en tanke.

Det kräver lite tankekraft att hitta en bra lösning. Hur mycket förbränner man när man tänker? Min familj brukar påstå att det snurrar rätt mycket i mitt huvud så det borde väl räknas som ett workout-pass?

"Friday on my mind"

/Susanne

P.S
Har fortfarande träningsvärk och inte i huvet då.
D.S
BlogRankers.com

Stavhopp

Sådär ja, nu har ribban höjts från höjdhopp till stavhopp!

1h 15min, stenhårt jobb och en liter vatten.

Det där lät ju logiskt..väldigt..

Ska jag förklara närmare? Kan börja lite med höjningen av ribban. Världsrekordet i höjdhopp ligger på 2.45 m och sattes av en kuban juli -93. Världsrekordet i stavhopp ligger på 6,14 och sattes av en man från Ukraina juli -94.

//Erik

Hrm. Ni är inte med än? Okej då..En kväll i mitten av mars -10 var en man i sina bästa år i Munksunds badhus och satte ett till synes oslagbart rekord. Det blev 80 längder på under 1½ timme och en syrlig passning skickades till en föredetting i Luleåsom direkt tog till sitt försvar och kontrade med att han "förmodligen" skulle klara av att slå detta rekord. Till en början nöjde han sig men kände att det var ett svagt bevis att "uppskatta" sin förmåga till att kunna sno rekordet.

Så en kväll i mitten av april tog han modet till sig. Med bestämda steg gick han in genom dörrarna till Pontusbadet, tog inga omvägar ut till bassängen och sneglade upp mot klockan. 20:00. Han simmade 10 längder, mest för att känna på formen. Inga konstigheter. Han simmade 20 längder, inga problem. Han simmade ytterligare 20 längder tog en snabb drickespaus och sneglade upp mot klockan. 20:35. Hah tänkte han, rekordet i ett nafs. Ytterligare en mun vatten slank ner, glasögonen på. 20 längder! Kikar åter upp mot klockan. 20.52. Kom igen! 10 längder. 21.00.

"Ding Ding Ding"

"We have a new champion!"

Var han nöjd? I 5 min var han det, innan han övertalades av sina trogna medtränande att fortsätta jakten. Ett tangerat rekord är ett tangerat rekord, du måste fortsätta lät tongångarna. En mun vatten, på med glasögonen. 10 snabba längder följt av ytterligare 9 snabba. 1 längd kvar, 25 långa metrar. Det blev en kamp, ömma vader, armar som hade bromsat Titanic i tid, senadrag i båda stortårna. Över kanten till det djupa. Allting blir tyst, kaklet kommer närmare. Ska han klara det? Ett simtag åt gången, kom igen. KOM IGEN FÖR FAN! En sista spurt och en klassisk vändning alá just vunnit ett os-guld. Vad blev sluttiden? 21.15.

Där satt den! Champagnen flödade, bikinibrudarna flockades och sponsoravtal skrevs. Eller? Hade han gärna fått lyfthjälp ur vattnet och blev det sedan en vinglig, haltande gång in till en iskall dusch?

Välj själv, men det nya rekordet lyder:

100 längder, 2,5km, 1h 15min.

Say what?!
Erik

Träningsvärk

I dag har jag knappt kunnat ställa mig upp för benen värker, armarna värker och magen krampar och ni vet nog vems fel det är. Det var tungt att träna själv i dag och det krävs lite extra motivation.



Så jag tänkte: jag bär på 7,5 kg mindre nu än jag gjorde för 6 veckor sedan, vilket är 5 st 1,5 liters petflaskor. Hur kan jag då ha ont i benen. Jag borde ju flyga fram.

5 cola-flaskor, det är ganska mycket. Knappt jag orkar släpa på det i en kasse.

Nu vill jag bara bli av med 9 till ....





"Pretty DARN good"

/Susanne

Sjätte veckans resultat



Och så var Susanne äntligen under 80 kilo. Lyckan är total.
Ungdommarna har inte gjort så lysande resultat och behöver komma med en spurt här.

Har jag sagt att jag hatar Cindy?

Har kört ett förmiddags pass med Cindy i dag som "last chance workout". Nu håller jag på att dö. Spaggetti armar och ben.

I går körde vi höga benlyft när vi plumsade bort till stugan, det bar ingenting i skoterspåret.

I eftermiddag ska vi till Luleå för invägning. Då ska jag visa alla att jag är smalast, snyggast och mest välträdand och väärdig halvtidsledare.

"Just a moment. I hear people wanting something... ME!"

/Susanne


Ho ho ja ja du tunga värld

som vi leever i!

Just hemkommen efter 5 km promenad såhär på nattkvisten! Efter att kring 6 tiden ikväll ha känt att "fan vad bra väder, jag tar sommarjackan" så har jag nu knappt nån känsel i armar och ben!

Bäst att duscha upp lite värme i dessa och ta ett par glas vatten!!

Aj aj Kapten!!

:)

Oh la la Jag vill ha dej!!!

Jag vill ha dej trots allt.
Jag vill ha dej ändå.
Jag vill ha dej utan sans.
Jag vill ha dej just nu,
utan väntetid,
utan förklaringar och helst utan dans.

Träningen är obefintlig, promenadsegern är er!

Vit flagg!

Show mercy!


Alkemist

De säger ju att konsulsvett kan bota cancer men om konsultsvett kunde omvandlas till guld så vore jag miljonär nu. Det blir bara tyngre och tyngre att träna. Trots att vi hade en vilodag i går så trodde jag att jag skulle avlida i dag på cykel-eländet. Och mina hantelövningar med 1,5 kg gör att armarna är så slaka att jag knappt orkar lyfta fingrarna från tangenterna.

Varför, varför, varför ger man sig in på något sådant här i min ålder? Borde man inte ha fått en gnutta mer förstånd?

"I'm too old for this shit."

/Susanne

Så var det då dags.

Äntligen ....
eller återigen...

Fy fan så tungt det går... Jag orkar fortfarande inte lyfta mig själv mer än två gånger.
Armarna räcker inte till.
Men ... "trägen vinner" heter det visst..
Jag kommer med andra ord INTE att ge mig förrän jag har lyckats att lyfta migsjälv fler än två gånger.

Men man har ju spagettiarmar och i viss mån även spagettitarmar, men det kanske man ska tala tyst om.
Nu är det ju faktiskt ett tag sedan sist det slank ner pasta, potatis eller ris, inte länge men tillräckligt länge för att upptäcka att huden blir lite mjukare, kan vara tillfälligt men man måste ju hoppas.
Samtidigt vet jag ju att det lika gärna kan vara att man håller sig borta från chips,läsk och godis.

Jag tvivlar på att träningen gör varken till eller från , det skulle i alla fall förvåna mig. Däremot tror jag att dieten gör största skillnaden när det gäller viktminskning.

Träningen är väl mer för att åtminstone låtsas att man får bättre flås.

"A long time ago in a galaxy far, far away..."


/ Per

Max-middag

Så har vi ätit middag på Max i dag. Kycklingburgare i mörkt bröd, sallad och en Sprite-Zero = ca 400 kalorier. Inte farligt als "all things considered".
Övriga familjen = ungdomarna verkar ha slöat till totalt så det blir en promenadseger den här veckan. ;)

Just nu känns det lika tungt att skriva som att träna så nu ska jag lägga av för i dag, med både och.

"To be or not to be: that is the question."

/Susanne

Reality sucks !!

Tisdag.

I Söndags var en besvikelsens dag. Vet inte vad som hänt annat än att det varitpåsk med all mat det normalt innebär.
Förvisso kanske man inte behöver stoppa i sig av ALL mat och kanske man skull eha fortsatt det skapliga vardagsmotionsprogrammet som börjar fungera.

Men inte då... På båda punkterna gjorde man fel.
Man åt som en gris och lyfte knappt på arschlet under hela helgen, och vips var man nästan tillbaka på startvikten.

Men då får man bita i och köra sina 30 minuter cykel, och sedan 100 eller så situps och sen leka lite med vikterna för att åtminstone försöka få lite armstyrka också.


Nåja .. Man får väl trösta sig med att nu kan det i alla fall bara bli bättre de närmaste invägningarna. !!

För vad ni än säger så ska jag vinna det här...

"If there's anything more important than my ego around, I want it caught and shot now."

/ Per

Hallå, hallååå, haaallååå....

...eko, eko, eko....

Det börjar kännas lite ensamt här inne. Var är alla andra bloggarna? Ser ni inte vilka rekordsiffror vi har haft i veckan? 26 unika besökare i måndags. De vill ha mer av er!

Jag har i alla fall varit på Norrigården och ätit en riktig restauranglunch på 700 kalorier eller så. Dessutom hade jag "fredagsfika" i dag. Fast det bestod av grovt bröd, kalkon, gurka och paprika. Det var riktigt populärt.

Lite vikter, situps och 10 km på cykelen avslutade dagen så jag har i alla fall förbränt någon enstaka av alla kalorier jag har satt i mig i dag.

"Somebody pick up. PICK UP!"

/Susanne

På det igen

Så börjar en ny vecka med nya träningsutmaningar. Ingen cykel utan lite fria övningar i 45 minuter. Jag har ökat vikterna till 1,5 kg och det kommer nog att kännas i morgon. Men jag ska upp i dörrtrapetsen, jag ska!

Idag tog vi en promenad till stan och fikade och jag åt en en smaskig muffin. Det får jag nog lida för i nästa invägning.


Mumsiga muffins

/Susanne

Nederlag

Fast väldigt självförvållat. En vecka med god mat, godis och bara två dagars träning gav så till slut min första viktuppgång. 0,1 kg! Det är fruktansvärt tragiskt och deprimerande.
Straffet blev ett pass med Cindy.

Nu ska jag lämna det usla resultatet bakom mig och kämpa dubbelt så hårt nästa vecka. Jag har tänkt komma igen nästa invägning med dunder och brak, och nej, jag ska inte krossa vågen.

"The cause of living in the past is dying right in front of us."

/Susanne

Femte veckans resultat



Ny segrarinna SARA!!!!

Veckovinnare
En lycklig veckovinnare


Tomas är i södra delarna av riket och var inte med på denna invägning.


Toalettbesök "Rocky-style"

Vi har plumsat och skottat i stugan i dag. Det var ganska tungt att plumsa bort till utedasset.
Det var i alla fall helt underbart skönt i solen. Fast snön blev jätte tung så jag tror att vi fått nog med träning.

I morgon blir det ägg, skinka och godis som det ska vara på Påsk.

/Susanne

Tillbaka till vintern.

Jag har varit till våren och hälsat på. Ingen snö och femton grader varmt. Då blev det deprimerande att stiga ur planet i Skellefteå. Det var ganska enkelt att se vilka som inte var Skellefteåbor - lågskor och vårjackor.
Inser själv att det kommer att bli tungt nästa invägning efter ett par dar med resturangmat och hotellfrukost. När dessutom träningen varit lika med noll får man väl vara glad om man inte gått upp så himla mycket. Fast jag tog en morgonpromenad på Kungsholmen i går morse och hittade tillbaka helt utan hjälp - imponerande va?

Jag kanske får ta upp Eriks förslag med snow-camp i helgen för att kompensera lite. Nu är jag i alla fall helt slut efter en halvtimme på cykeln, situps och lite hantel-övningar.

"Thank heaven I'm not that modest."

/Susanne

RSS 2.0