.

Idag stog simning återigen på schemat. Började lugnt med 5 vändor sen simmade jag 20 vändor i sträck och det är jag mycket nöjd med. Efter det var jag rätt sliten så jag tänkte prova hur långt jag kunde simma under vattnet medan jag vilade lite. Det började med att jag just tog mig över halva bassängen men innan jag slutade hade jag lyckats sträcka ut det till att vara 2-3 meter från kanten :) Efter det här simmade jag 15 vändor till så totalt fick jag idag ihop 80 längder på 1 timme med 10 min dykning också :P Så en liten putsning på 80 längders rekordet blev det allt.

Nu har jag ätit en avokado och keso..Tro inte att det räcker med att vinna en vecka inte :P Nu när cindy crawford specialisten är borta nästa invägning så ökar ju chansen för ytterligare en vinst också.

Jag har även hittat en löptävling här i Luleå. 22/5 är den och den mäter 1 mil med start och mål på universitetet. I veckan ska jag prova på den här rundan och se om jag kan ha någon chans i tävlingen. Inte nu chans på någon pallplats men jag tänker inte bli toksist :P

//Erik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0