Ett halvkilo lättare

Jag gick ner ett halvkilo den här invägningen. Kännde mig jätte onöjd först tills jag kom på att ett halv kilo är faktist bra jobbat på en vecka, det är i alla fall normalt att gå ner det. Får hoppas på ett Ännu bättre resultat nästa söndag.

Var ute och gick i går med Anna på elljuspåret, dock så tände dom aldrig lamporna så vi gick bara ett varv då det var så himla mörkt men sen gick vi ett litet varv vid högskolan också så det blev ändå en liten bit i alla fall.

Ska försöka ta en lååång promenad resten av den här veckan. Dock är jag rädd att dom inte kommer att slå på elljuspåret nå mer innan våren! :O Det skulle inte alls vara nå bra. Vars ska jag då gå? :( Måste hitta något nytt ställe då. Vi ska nog försöka fara och simma den här veckan också. Tror det blir på torsdag. Kommer bli ovant då vi inte simmat på flera månader, men det ska nog gå bra. Måste passa på att fara och simma innan jag ska tattuera mig i början av november, för då får man juh inte vara och bada. Ja juste ja ni kanske itne viste att jag ska det. Men den 9 november ska jag tattuera mig. En liten stjärna på handleden. Kommer nog bränna en hel del kallorier på att var nervös! ;S

Men nu måste jag ta en dusch sen så blire storfukost, möte och långprommis.

/Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0