Blöt Sara!

Har varit och simmat idag för första gången på ungefär ett halvår. Jag simmade 30 längder på ungefär 23 minuter utan uppehåll. Simmade sen 20 längder till på mindre än 10 min. Är helnöjd med det specielt med tanke på att jag har inte simmat på så länge. Jag tror absolut att jag kommer klara dom där 30 längderna på under 30 min även då jag har cyklat 2 mil och gått 5 kilometer.

Jag och Erik har i dag bestämt att vi måste skäpa oss. Vi har varit alldeles för snälla då det gäller godisätande och varit otoligt lata då det gäller träning. Men nu jäklar så ska vi skärpa oss, vi får inte dricka cola eller äta godis och chips förens jag är under 85 och Erik är under 95. Känns som ett bra och lagomt mål. Jag har i alla fall som mål att vara under 85 innan jag ska till Stockholm vilket är om exakt 4 veckor och det ska jag fan klara. Är inget "jag ska göra mitt bästa" utan det är allt eller inget nu!

I morgon är det fredag. Då SKA jag ta en långprommis. Ska ta tid på dom första 5 kilometrarna för att se hur snabbt jag går och hur mycket jag måste förbättra mig. Har som mål att klara det på mindre än 45 minuter.
Får se om det blir lite fredagsmys med gurka och vatten i morgon ;)

/Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0